Eventyret venter i Skagen

Skagen er for mange forbundet med livsnydelse og selvforkælelse. Oplev det spirende forår, hvor naturen gnistrer eller lad dig forføre af den magiske sommer, hvor hele verden mødes i Skagen.

Et af de typiske Skagens-gule huse

SPIRENDE FORÅRSGLÆDER

Foråret i Skagen er en eventyrlig tid, hvor alt spirer i naturen omkring os med brusende have og gnistrende blå himmel. I forårsmånederne kalder naturen og i Skagen er der rige muligheder for at være aktiv uanset om du er til vandring, løb, ridning eller MTB. Ude ved Grenen kan du opleve helt nye sider af naturen på ”Grenensporet”, hvor du kan udforske tre forskellige vandreruter.

Grenen, Skagen

I Skagens gallerier spirer forårsglæderne også frem i form af nye udstillinger. Mens solen skinner over Skagen glæder vi os over, at vi endelig kan sidde udendørs ved fiskepakhusene med en god frokost og bare nyde livet.

Sommer-frokost i Skagen

GASTRONOMISKE PERLER OG INSPIRERENDE KULTUROPLEVELSER

I Skagen finder du et overflødighedshorn af spændende spisesteder med et højt gastronomisk niveau. Her kan du lade sanserne forføre, uanset om du spiser smørrebrød i haven ved Brøndums Hotel, oksetatar på Ruths Hotel, fiskefrikadeller på Skagen Fiskerestaurant eller fiskesuppe på Pakhuset. Vi garanterer, at der er kræset for detaljerne, og at det kun er de bedste råvarer, som serveres.

Frisk fisk og skaldyr er en selvfølge når du nyder en sommer i Skagen

 

Der er også spændende muligheder for dem, som selv vil stå for de gastronomiske udfoldelser. Hos Slagter Munch finder du udsøgte delikatesser både til frokost og grill, og Aavangs Fiskehus er det rette sted hvis du elsker friske fisk og skaldyr lige hentet op fra havet.

Skagens helt egen øl

Kunst og kultur en naturlig del af Skagens DNA – i særdeleshed i år, hvor Skagens Museum genåbner den oprindelige museumsbygning sammen med den nybyggede museumsfløj. I Anchers Hus mærker man stadig ånden fra kunstnerparret Anna og Michael Ancher mens man betages af deres imponerende kunstsamling af egne og venners værker.

SOMMER I SKAGEN – EVENTYRET VENTER!

Sommeren i Skagen er en magisk tid med gyldne sommeraftener, mad under åben himmel og herlige strandbesøg.

Her lever man livet med god tid til nærvær i godt selskab og med udsøgt mad. Om aftenen mødes Skawboer og feriegæster ved Solnedgangspladsen i Gl. Skagen for at nyde de spektakulære solnedgange.

Solnedgang, Skagen

Sommerstemningen i Skagen er noget ganske særligt, og det går næsten i blodet på en, når hele byen summer af liv, musik og glade sommergæster.

Sankt Hans i Skagen

Velkommen til Lysets Land – eventyret venter. Vil du gerne opleve en dejlig sommer i toppen af Danmark? Så find dit hotel i Skagen her og begynd at planlægge din sommerferie!

 

Tekst og billeder af Turisthus Nord.

Expedia
0
0

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*