Skal I ud og køre Gokart i København?

Kunne du tænke dig at komme ud og køre Gokart i København? I så fald er du landet det helt rette sted, da vi herunder har samlet nogle af de steder i København, hvor du kan komme ud og køre om kap med dine venner.


1. Power Racing Gokart Akademi

Adresse og åbningstider: Lyskær 7, 2730 Herlev – åbent Mandag-Fredag (12-20) + Lørdag-Søndag (12-17)

Pris: 395-495 kroner for 30 minutter.

Første pitstop på listen er hos Power Racing Gokart Akademi, der faktisk er det eneste Gokartsted i landet, der anvender elektriske gokarts. Så hvis du kan lide lugten af benzin, så er det muligvis ikke stedet for dig. På den anden side er disse typer af gokarts en del mere miljøvenlige, hvilket kan overtale mange til at vælge lige netop Power Racing frem for andre steder.

Banen er omkring 300 meter, hvor du både vil blive mødt af langsomme og hurtige sving, der udfordrer dig som kører. Den asfalterede bane er opvarmet til ca. 20 grader, hvilket skal være med til at gøre manøvrering og kørsel bedre.

Du kan køre op til 12 personer på samme tid.


2. Action Center Amager

Adresse og åbningstider: Saltværksvej 12, 2770 Kastrup – åbent mandag-lørdag (10-22) + søndag (10-18)

Pris: 25 minutters ræs for 300 kroner pr. person

Hvis du vil køre gokart i København, så byder den næste kandidat på listen på en særlig oplevelse. Hos Action Center Amager kan du nemlig komme ud og køre op mod de 70 km/t undervejs på den 500 meter lange bane. Denne længde gør faktisk Action Centers gokartbane til en af Nordens største.

Hvis du vælger at køre gokart her, så kan du tage helt op til 7 venner med, hvor I alle kan race på samme tid. I kan også vælge at forme hold eller køre andre typer af ræs, der gør konkurrencen endnu mere spændende.


3. GOKARTING.DK

Adresse og åbningstider: Søndre Ringvej 35 D, 2605 Brøndby – Mandag-Fredag (12-20) + Lørdag (10-20) + Søndag (13-20)

Pris: 30 minutter for 330 kroner

Det sidste pitstop på listen findes i Brøndby, hvor du sammen med din gokarting får en ekstraordinær mulighed for at holde øje med dine og dine venners præstationer. Først og fremmest kan du undervejs på en storskærm se din tid på diverse omgange. Herudover kan du downloade stedets mobilapp og nemt se alle deltagernes tider, hvilket kan gøre konkurrencen endnu sjovere. Gennemse de hardcore data og find hurtigt ud af, hvem der er den bedste kører blandt dine venner.

Denne bane byder på teknisk krævende sving, hvor du skal holde tungen lige i munden. Du får dog muligheden for at træde speederen helt i bund på den 120 meters lange langside, hvor du samtidig kan få chancen for at overhale alle dine konkurrenter.​


Det var vores liste over steder, hvor du kan køre gokart i København. God fornøjelse derude!


 

Frontbillede: colourbox.dk

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*