Smukke steder: Instagramvenlige steder i Danmark

Kunst, skandinavisk arkitektur og danske forlystelser og aktiviteter er blandt grunde til at Danmark er et af de bedste og smukkeste steder i verden. Det er også smukke steder for dit kamera, hvor du kan tage fantastiske, unikke billeder. Denne artikel har samlet fem forskellige smukke steder i Danmark, hvor du kan tage de smukkeste Instagram billeder.

 

Tivoli

smukke steder, tivoli, danmark

via VisitDenmark

 

Det skønne ved at tage til Tivoli er, at hver sæson giver en anderledes oplevelse. Om du besøger Tivoli om sommeren, vinteren, i julen eller når det er Halloween, så får du helt forskellige, uforglemmelige minder – og smukke billeder til din Instagram. Når solen rammer dansk jord til forår og sommer, bliver Tivoli grøn og farverig med smukke blomster og planter i hele syv måneder – fra marts til september. Få dine insta-worthy billeder, når hele Tivoli-folket er i sommerstemning med sol, latter og lækre isvafler.

Når Danmark igen bliver kold og grå, så står Tivoli klar til at hive dig ud af vinterhiet med både vinter-tivoli og jule-tivoli. Så snart det bliver mørkt udenfor, lysner Tivoli op og tænder tusindvis af gade- og julelys, så du kan få dine magiske billeder. Så husk at tage kameraet frem, når du står i Tivoli og bliver fortryllet af de mange smukke lys.

Endnu en god grund til at besøge Tivoli som et af Danmarks smukke steder er den både hyggelige og uhyggelige Halloween i Tivoli. Græskarrene og Halloween-dekorationerne skaber en helt speciel atmosfære, så du skal skynde dig at besøge Tivoli mellem oktober og november, så du kan få dine spooky billeder til Instagram.

Regnbuen på aros

smukke steder, aarhus, aros

via VisitAarhus

 

ARoS er et dobbelt-Michelin-stjernet kunstmuseum i Aarhus, hvor Regnbuen på taget er blevet et helt specielt ikon. Som et af Nordeuropas største kunstmuseer giver ARoS dig to fantastiske instagram muligheder: Du kan gå rundt på taget og få billeder af alle regnbuens farver, eller du kan i museet få billeder til enhver smag for kunst.

Det store ARoS har både moderne og klassisk kunst, national og international kunst og en helt etage med fed installationskunst, så du som Instagrammer svømmer i muligheder af billeder.

 

Nyhavn

smukke steder, københavn, nyhavn

via VisitCopenhagen

 

Nyhavn kan efterhånden betragtes som kongen af instagram-worthy steder i Danmark – og det er også turisternes favorit.

Ved Nyhavn får du et helt ideelt instagram-billede: med bygningerne får du arkitektur og farver, med kanalen får du natur og de fine nettobåde og de mange hyggelige, tætte restauranter og barer som i alt giver et fuldendt billede.

 

Louisiana

Louisiana Museum of Modern Art er dit yndlingsmuseum hvis du synes din instagram-profil fortjener de bedste kunstneriske billeder. Du har måske allerede hørt om Yayoi Kusama og polkaprikkerne? Det er et af de mest populære udstillinger, hvor du kan få helt unikke billeder i universet af polkaprikker.

Udover at du kan tage billeder af den moderne nationale og internationale kunst, giver det moderne kunstmuseum også smukke billeder udenfor. Her ligger skulpturparken med skulpturerne over for Øresund og bygningerne omkring. Med andre ord får kameraet en fed panoramaudsigt. Du kan her tage nogle fede statiske og symmetriske billeder af skulpturerne og kaste dit yndlingsfilter over det.


Skal du besøge Kongernes Nordsjælland og slå et smut forbi Humlebæk? Så tjek Expedias liste over de fedeste hoteller i Nordsjælland her


Bispebjerg kirkegård

smukke steder, københavn, danmark, bispebjerg kirkegaard

via VisitDenmark

 

Du har i foråret sikkert allerede set en masse lyserøde kvadratbilleder på Instagram – og det vil du også meget snart igen. Om foråret bliver Bispebjerg Kirkegård yndlingsstedet for alle, der kan lide at tage billeder. Kirkegården bliver fuldstændig lyserød når de smukke japanske kirsebærtræer blomstrer, og i den korte periode hvor blomsterne står til rådighed, kan du tage dit eksotiske, magiske, lyserøde skybillede.

Du skal derfor være hurtig om at besøge kirkegården, for inden længe er træerne nøgne igen. Det lyserøde eventyr er blevet så populært, at man er begyndt med at tage bryllupsbilleder derhenne.

 

 

 

 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*