Spis brunch i Helsingborg

Helsingborg ligger smukt placeret lige ud til vandet i Skåne. Hvis du har planer om at besøge Helsingborg, så skal du helt sikkert planlægge at spise brunch på en af byens mange lækre restauranter. Helsingborg er Sveriges niende største by, ud fra befolkningstal, og er helt klart et besøg værd. I Helsingborg finder du et stort udvalg af brunch som primært serveres i weekenden – her i indlægget fremhæver vi fem brunchsteder, som er et besøg værd, hvis du skal en tur til Helsingborg.

brunch, helsingborg, mad, spisesteder

Photo by Rachel Park on Unsplash

 


Har du brug for en overnatning i Helsingborg? Find dit hotel i Helsingborg her.


Nelly’s Food

Inspireret af Helsingborgs filantrop Nelly Krook tilbyder restauranten Nelly’s Food en unik atmosfære, som sættes i spil med råvarer fra det lokale køkken med inspiration udefra. Hos Nelly’s Food serveres der brunch hver lørdag mellem 12 og 15, hvor du finder et stort udvalg af traditionelle brunchtallerkner. Du kan f.eks. få en klassisk omelet eller en lidt mere utraditionel ’Steam Bun’ som består af oksekød, frisk salat og grill sauce. Nelly’s Food tilbyder også en brunchbuffet, hvor du kan spise dig mæt i alt fra cocktailpølser til croissanter.

brunch, helsingborg, mad, spisesteder

Photo by Yakynina Anastasia on Unsplash

 

Kitchen and Table

Leder du efter en gennemført amerikansk inspireret brunch? Så er Kitchen and Table helt sikkert til rigtige sted for dig at spise brunch i Helsingborg. Hvis cremede milkshakes, æg, bacon og pandekager med sirup kan sætte gang i mundvandet, så bliver du helt sikkert ikke skuffet af et besøg hos Kitchen and Table. Hvis du skal spise brunch i Helsingborg, skal du smutte forbi Kitchen and Table og blive mæt i alle de amerikanske favoritter. Brunchen serveres om søndagen mellem 12 og 15, med særlige priser for børn under 13 år.

 

Madame Moustache

Tag forbi Madame Moustache på en søndag og spis overdådig brunch. Her er formålet at forsøge at gøre alt ting selv og lave alt fra bunden. Hver søndag mellem 12 og 16 kan du derfor nyde hjemmelavede boller, rævesovs og ikke mindst pandekager. Hertil serveres der sæsonprægede fødevarer som f.eks. kødboller eller cremede røræg. Hvis du skal spise brunch i Helsingborg er Madame Moustache helt sikkert et besøg værd.

brunch, helsingborg, mad, spisesteder

Photo by Toa Heftiba on Unsplash

Pålsjö Krog

Langs den smukke promenade ved vandet i Helsingborg finder du Pålsjö Krog, som ligger ved siden af det charmerende badehus Ásjöbadet. Restauranten har åbent hele året rundt, og fra februar serveres der også brunch. Hver søndag byder Pålsjö Krog indenfor til lækker brunch i tidsrummet 11.30 til 14.30. Kombiner dit besøg på Pålsjö Krog med en frisk gåtur ved vandet og nyd den smukke udsigt ud over sundet.

 

Möllebackens Våffelbruk

I den mere rolige bydel af Helsingborg finder du restauranten Möllebacken Våffelbruk. Fuldstændig som navnet antyder, har stedet specialiseret sig i at lave vafler. Faktisk har Möllebackens Våffelbrug serveret vafler siden 1912, og det er ikke noget, de har i sinde at stoppe med! Fra deres dejlige udendørs terrasse har du en fantastisk udsigt over Sundet og Danmark. Hos Möllebacken Våffelbruk kan du spise fremragende brunch i Helsingborg, som serveres hver lørdag og søndag mellem 12 og ca. 15.30. Menuen består både af kolde og varme serveringer som f.eks. hjemmelavet laks, sildaflejringer, kødboller, bacon og røræg. Alt sammen serveret i en stor og appetitlig buffet.

brunch, helsingborg, mad, spisesteder

Photo by Gabriel Gurrola on Unsplash

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*