Spisesteder i Hamburg – din guide til Hamburgs smagfulde madoplevelser

hamburg-kanal

c: Adrian Degner via Unsplash

Hamburg er Tysklands næststørste by, hvilket selvsagt betyder, at den byder på et væld af store smagsoplevelser. Men hvor finder du egentlig de gode spisesteder i Hamburg?

Hamburg byder på en rig madkultur med alt fra klassiske tyske retter til vietnamesiske, italienske og japanske spisesteder. Det betyder også, at lige meget hvad du foretrækker, vil der være en restaurant eller café for dig i Hamburg. Nedenfor finder du vores guide til 5 gode spisesteder i Hamburg, der kan tilfredstille selv den største kritiker.

XE OM – vietnamesisk street food

Hos XE OM får du serveret vietnamesisk street food af høj kvalitet til fordelagtige priser. Restauranten ligger på Karolinestrasse, og her er ofte travlt og mange gæster, der kommer for at nyde den lækre mad. Da det ikke er muligt at reservere bord, vil det derfor være en god idé at komme i god tid.

Det er ikke uden grund, at dette spisested er travlt og velbesøgt. Restauranten serverer nemlig lækre retter som Pho, forårsuller og andet klassisk vietnamesisk street food. Skal du slukke tørsten, kan den hjemmelavede lemonade og deres cocktails også anbefales.


XE OM

Karolinenstrasse 25

20357 Hamborg


vietnamesisk-spisesteder-hamburg

c: Rawpixel via Unsplash

Mutterland – café og madbutik i én

Hos Mutterland er fokus på lokalt producerede råvarer. Alt hos Mutterland kommer fra mindre, familiejede fabrikker og forretninger, hvilket betyder, at du ikke finder varer med lang transporttid, der har rejst det halve af jorden rundt.

Du finder derimod lækre delikatesser i form af salater, brød, kage, brunch, kaffe og te hos Mutterland, der kan slukke både tørst og sult. Mutterland er ikke bare en café, men også en madbutik. Her har du altså også mulighed for at købe de lækre delikatesser med hjem.


Mutterland

Ernst-Merck-Straße 9

20099 Hamburg


Otto’s Burger

Er du i humør til en god burger? Så kan du også slå vejen forbi Otto’s Burger, der ligger i Schanzen i Hamburg. Her står den på klassiske burgere med fritter, mayo og lemonade til at slukke tørsten. Alt sammen serveres i hyggelige, stemningsfyldte omgivelser.


Otto’s Burger

Schanzenstraße 58

20357 Hamburg


burger-spisesteder-hamburg

c: Niklas Rhöse via Unsplash

Zipang – Japansk fusion

Hos Zipang i Hamburg får du serveret intet mindre end japansk fusion med et europæisk islæt. Maden serveres i en elegant og indbydende atmosfære, der uden tvivl er et besøg værd, hvis du befinder dig i Hamburg. Zipang er også at finde i Michelin-guiden, hvilket vidner om restaurantens kvalitet.


Zipang

Eppendorfer Weg 171

20253 Hamburg


Koch Kontor – café og kogebogsbutik

På dette spisested i Hamburg træder du ind i en kogebogsbutik, der bugner med fine bogreoler og kogebøger. Butikken har dog også en fin, lille restaurant, der serverer lækker frokost blandt de 3000 kogebøger, du finder i café-butikken. Her har du mulighed for at gå på opdagelse i de mange kogebøger og nyde et lækkert måltid.


Koch Kontor

Karolinenstraße 27

20357 Hamburg


Velbekomme!

Skal du til Hamburg, og leder du efter en overnatning til dit ophold? Find dit hotel her.


 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*