De bedste spisesteder i Mitte, Berlin

Berlin er ikke blot en kulturel og historisk kendt by. I Mitte, Berlin finder du et hav af forskellige restauranter, der alle sammen byder indenfor til et storslået madmekka. Her finder du alt lige fra italienske pastaretter, friske skalddyr til den velkendte storby burger. Expedia guider dig gennem Berlins bedste restauranter i Mitte.

spisesteder i mitte

C: Jay Wenning fra Unsplash

Chutnify

Craver du ægte indisk cuisine? Så skal du ligge vejen forbi Chutnify, der er kendt for dets moderne indiske køkken. Her kan du få alle de velkendte indiske retter som butterchiken og tikka masala. Dog er restauranten bedst kendt for dets dosa – en pandekage der serveres med grøntsagsfyld og selvfølgelig chutney.

Besøg Chutnify: Sredzkistrasse 43, 10435 Berlin

 

Zenkichi

Hvis du har lydt til at kast dig over et ægte japansk køkken, skal du ligge vejen forbi Zenkichi. Her serveres der både udsøgte østers eller frisk fanget sashimi. Menuen er sæsoninspireret og udskiftes derfor jævnligt. Vælg imellem en a la carte menu eller en tasting menu for en udsøgt smagsoplevelse.

Besøg Zenkichi: Johannisstrasse 20, 10117 Berlin

spisesteder i mitte

C: Charles Koh på Unsplash

 

Mogg & Melzer

Har gået det meste af Berlin tynd og er det tid til en omgang frokost? Mogg og Melzer serverer sandwiches der får mundvandet til at løbe. Restauranten er ofte også at finde til forskellige streetfood events, hvor du kan smage langtidsstegt gris eller pastrami i en bolle med sennep, ost og sylted agurker.

Besøg Mogg & Melzer: Auguststrasse 11-13, 19117 Berlin

 

Pauly Saal

Den tyske gastronomi er i fokus hos Pauly Saal – en Michelin stjerne restaurant der har fokus på lækre råvarer og kvalitet. her kan du smage klassiske og moderne tyske retter. Vælg op 3, 4, 6 eller 7 forskellige retter til en frokost menu eller vælg 4, 6 eller 7 retter til en aftensmenu.

Besøg Psaauly Saal: Auguststrasse 11-13, 10117 Berlin

spisesteder berlin

C: Tim Mossholder på Unsplash

0
0

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*