Spisesteder i Nordsjælland – De bedste gourmetoplevelser

Går du og søger et lækkert spisested i det nordlige Sjælland? Så går du ikke forgæves. Her finder du nemlig en lang række velsmagende madoplevelser blandt de mange nordsjællandske byer. Vi har samlet en liste med nogle af de bedste spisesteder i Nordsjælland, der for alvor kan få mundvandet til at løbe. Tag med på en kulinarisk rejse blandt gode spisesteder i Norsjælland.

Gilleleje: Restaurant Gilleleje Havn

I det aller nordligste Nordsjælland finder du den lille havneby Gilleleje. Her finder du ligeledes Restaurant Gilleleje Havn. Restauranten ligger lige ned til vandet, med udsigt over Gilleleje Havn.

Her får du serveret en blanding af det danske og franske køkken. Navnet og placeringen tro serverer Restaurant Gilleleje Havn madoplevelser med et primært fokus på fisk og skaldyr. Aftenmenuen ændrer sig fra dag til dag, men til frokost står menuen blandt andet på rødspættefilet, hjemmelavede fiskefrikadeller og andre danske frokostklassikere med et twist.

Det hele får du serveret i hyggelige omgivelser med udsigt til de mange fiskekuttere og både.


Restaurant Gilleleje Havn

Havnevej 14

3250 Gilleleje


Hundested: Café Proviant Hundested Havn

proviant-spisested-hundested

c: Proviant Hundested

I en gammel købmandsgård i Hundested med udsigt over havnekajen og Rørvig færgen finder du dette fine spisested. Proviant er en familiedrevet café, der tilbyder god stemning og velsmagende mad.

Her får du blandt andet serveret lækre fiskeretter med varmrøget laks, avocadomadder og lækre tapasplatter.

Udover veltilberedt mad, har du også mulighed for at nyde god vin, øl, drinks og kaffe i de hyggelige omgivelser på Proviant i Hundested. Er du nordpå, er dette spisested helt sikker et besøg værd.


PROVIANT

Havnegade 2A

3390 Hundested


Hillerød: Spisestedet Leonora

Leder du efter et spisested til frokost i Nordsjælland, bør du tage et smut forbi Spisestedet Leonora i Hillerød. Spisestedet her har kun åben til kl. 17, men byder ikke desto mindre på velsmagende frokostretter med en fantastisk udsigt.

Spisestedet Leonora ligger i den gamle stald til Frederiksborg slot, der senere er blevet indrettet til restaurant. Her kan du nyde en god frokost med udsigt over slotssøen og slottet selv.


Spisestedet Leonora

Frederiksborg Slot Møntportvej 2

3400 Hillerød


frederiksborg-slot-hillerod-nordsjaelland

c: Nils Nyvang via Pixabay

Tisvildeleje: Restaurant Kongernes Tisvildeleje

Kvalitet fremfor kvantitet er princippet bag dette spisested i Nordsjælland. Kongernes Tisvildeleje byder på nordiske gourmetmåltider og flotte præsentationer af den velsmagende mad.

Menuen ændrer sig efter hvilke råvarer, der er i sæson og byder derfor på gourmetoplevelser inspireret af årstidens lækre råvarer. Er du i det nordlige Nordsjælland, og leder du efter en god gourmetoplevelse? Så er dette bestemt blandt de gode spisesteder i Nordjælland. Kongernes findes dog også i Charlottenlund, hvis du befinder dig længere sydpå.

Bemærk at restauranten har lukket mandag til torsdag i vinterhalvåret.


Kongernes Tisvildeleje

Hovedgaden 66

3220 Tisvildeleje


Helsingør: Bistro Francophile

Fiskecassoulet, gratineret løgsuppe og Coq au Vin er bare nogle af de lækre franske bistroretter, du får serveret på Francophile.

Her er der fokus på den franske bistro-stemning i både menu og de stemningsfyldte omgivelser. Menuen skabes med inspiration fra tilgængelige råvarer hos fiskehandleren, slagteren og grønthandleren, der danner rammen om de klassiske franske bistroretter.

Foruden de veltilberedte måltider hos Francophile, kan du nyde udsigten over havnen og Sverige. Francophile finder du blot et par minutters gang fra Helsingør station.

Bistroen har kun åben torsdag, fredag og lørdag. Er i 6 eller flere, kan i dog også booke bord på ugens andre dage.


Francophile

Stengade 81

3000 Helsingør


helsingor-nordsjaelland

c: Oleg Ilyushin via Pixabay

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*