Tag på stranden i København

København er netop blevet kåret som verdens bedste badeby af det anerkendte amerikanske medie CNN. København er et bademekka for ikke bare byens beboere, men også udefrakommende. Læs mere her om de bedste strande i København.

strand, vand, sol, sommer

Photo by Ameen Fahmy on Unsplash

Amager strandpark: Til de aktive
I 2005 blev Amager strandpark grundlagt som en kunstig ø. Med en over 2 km lang sandstrækning er Amager Strandpark Københavns største strand. Her er der plads til børnefamilierne, der kan hygge sig omkring lagunen, hvor der er lavvande. Desuden kan man også stå på rulleskøjter, spille volleyball eller sejle i kajak.
Hvor: Amager Strandvej 110, 2300 København S.

Havnebadet Islands Brygge: Midt i byen
Her finder du byens absolut trækplaster på varme sommerdage i indre København. Havnebadet Islands brygge er et friluftsbad, hvor der både er plads til børnefamilier og motionssvømmere. Selvom du bader i havnen, skal du ikke bekymre dig om vandets renhed. Vandkvaliteten bliver jævnligt sikret af miljøkontrollen, der tjekker alle fem bassiner. Du finder også et udspringstårn, som du kan dykke i vandet fra.
Hvor: Islands Brygge 14, 2300 København S

strand, sol, palmer, sommer

Photo by Hrvoje Grubisic on Unsplash

Bellevue strand: Den idylliske
Lidt nord for København ligger Bellevue Strand. Stranden på Bellevue besøges jævnligt af mange gæster, og ligger smukt placeret tæt på dyrehaven og det arkitekttegnede Bellevue Teater. Bellevue ligger op til en dag på stranden med mulighed for at spille beachvolley, spise is eller købe mad på en af de nærliggende restauranter.
Hvor: Strandvejen 340, 2930 Klampenborg

Svanemøllestranden: Den med bademolen
I 2010 fik Østerbro i København sin egen badestrand i svanemøllebugten. Her finder man hyggelig bademole der går 130 meter ud i vandet og lækkert sand der er hentet fra Øresund. Stranden er populær og her vrimler ofte med folk i alle aldre. Om sommeren er stranden bemandet med livreddere, men den er tilgængelig hele året rundt.
Hvor: Strandpromenaden 30, 2100 København Ø

vand, strand, sommer, svømme

Photo by Ryan Wilson on Unsplash

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*