Tim Schous rejsetips: “Los Angeles er jo netop bare så alsidig”

Tim Schou har været vidt omkring og ud over at have flair for at rejse, så har han også boet i Los Angeles, som han stadig har kær. Vi har spurgt Tim om hans allerbedste rejsetips.

Tim Schou
1. Hvor kommer musik, sang og skuespilinteressen fra?
Musikinteressen stammer fra min mor der altid sang for mig. Det er et utroligt dejligt minde at tænke på min mors kærlige stemme der synger mig i søvn og så havde jeg en kæmpe fascination af Elvis Presley. Jeg startede til sang hos en kongelig operasanger da jeg var syv år gammel og lærte en masse om min stemme i en meget tidlig alder. Jeg skulle altid være på og prøve at få folk til at grine og det dér med at skabe sit helt eget univers med helt selvskrevne sange det fascinerede mig meget og efter at have set John Mayers live-DVD blev med det samme min karrieres mest vigtige inspirationskilde. Jeg satte mig ned med guitaren og lærte mig selv at spille ligeså langsomt.
2. Er du mest skuespiller, sanger eller guitarist?
Jeg elsker alle tre ting højt og ser mig selv som en der gør det jeg føler for og lever i nuet. Hvis jeg føler at det er noget jeg kan blive rigtig god til så tager jeg imod tilbuddet hvis det f.eks. er en rolle eller et tv-tilbud for den sags skyld, men jeg elsker at skrive og spille/synge mine egne sange og det at turnere verden rundt er bare lige sagen, her kan jeg leve i min helt egen verden. Det er klart der mit hjerte banker aller hårdest.
3. Da du i sin tid flyttede til Los Angeles for første gang, hvor kom lysten så fra?
Jeg havde brug for at finde nogle mennesker der kunne være med til at “breake” min nye lyd som solo-artist efter ti år med mit gamle band A FRIEND IN LONDON. Jeg skulle med andre ord genskabe mig selv og det havde jeg en idé om skulle ske i Los Angeles. Jeghar altid haft en stjernedrøm om LA fra jeg var helt lille, dengang var det dog med drømmen om at stå som skuespiller på den røde løber som jeg havde set de store stjerner i fjernsynet gjorde det. Første gang jeg var i Los Angeles og tog op i Hollywood Hills om aftenen og stod og kiggede ned over byen, blev jeg ramt af en magisk strøm af håb og drømme, udsigten over City of Angels er noget helt specielt. Det var fantastisk og jeg har fået lov at udvikle mig meget som kunstner i Los Angeles med nogle fede producere og gode venner gennem tre års tid efterhånden. Jeg har et meget specielt forhold til LA nu!
4. Hvilke cafeer skal vi besøge i Los Angeles?
Hvis man har set serien “Entourage” så skal man selvfølgelig et smut forbi Urth café. De laver også lækre og delikate burgere på Skynny Kitchen (5166 Lankershim Boulevard, i NoHo), her er burgerbollerne erstattet med portobellosvampe og serveres med noget sødt og fyldigt Bison-kød!
5. Hvad er dit bedste tip til alle dem som rejser til Los Angeles for første gang?
Lej en bil og tag rundt og besøg alle de “forladte steder” som for eksempel Los Angeles Old Zoo, som ligger tæt på den nuværende Los Angeles Zoo. Det er en gammel forladt zoo hvor det siges at dyrenes spøgelser stadig hjemsøger. Den gamle zoo ligger oppe i bjergene, hvilket gør det til en endnu bedre oplevelse. Og som en lille bonusinfo, så har jeg faktisk optaget en af mine kommende musikvideoer der.
6. Hvad kan Los Angeles som København og Århus ikke kan?
Los Angeles er jo netop bare så alsidig og den har by-livet fyldt med stjernestøv, Hollywood-historie, gode shoppe-muligheder og kører du en halv time op i bjergene er det som at være på ferie i Syd Frankrig og Venice Beach oser det søde strandliv!
7. Hvor drager du helst på ferie? Når jeg tager på ferie er det udelukkende for at slukke for hele systemet og genoplade batterierne, så det bliver for det meste et resort i for eksempel i Egypten eller lignende. Et sted hvor der er varmt og hvor jeg bare kan ligge og nyde at lave ingenting hele dagen!
8. Hvad spiser du helst på ferien? Det kommer an på hvor man er. Jeg var på San Torini sidste år og der lavede de noget helt fantastisk lam, så det spiste jeg meget af!
9. Vi ved du er fra Store Heddinge.. Hvis vi en dag kommer forbi den sydsjællandske købstad, hvad må vi så ikke gå glip af? Biografen “snurretoppen” som er så lille og charmerende! Og så skal man også lige et smut forbi “pølleren” på torvet og smage en ristet med sennep og ketchup.
10. Hvor mange lande har du besøgt? 20 lande i hele verden.
11. Fortæl os om dit allerbedste rejseminde?
Ljubjana i Slovenien kom meget bag på mig. Jeg skulle ned og spille til et tv-show og havde to dage i alt. Byen var virkelig hyggelig og mindede en del om den hygge man oplever i Venedig!
12. Har du ellers nogen gode rejsetips?
Få fat på min nye single “supernova” og ha’ den med på iPod’en – alle har brug for god musik på ferien!
Billede udlånt af Tim Schou

 

Expedia
1
0

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*