Tips til et romantisk weekendophold i Rom

Planlægger du også et romantisk weekendophold i Rom? Så se med her, her får du nemlig et par tips til hvordan du kan gøre din tur til Rom til noget ganske særligt.

6499635107_dee90959c7_b

Foto: FaceMePLS, via Flickr

1 Romantisk bådtur på Tiberen

På Tiberen kan I komme på bådtur på Italiens tredjestørste sø, og ikke nok med det, så kan I nyde et herligt måltid sammen på sejlturen, eller tage på vinbar-cruise sammen, i bedårende omgivelser. Oplevelsen er dømt til succes!

Se mere her: www.battellidiroma.com

2 Lej en scooter

Indrømmet! Trafikken i Rom er lettere kaotisk, men nøj et kick man får ved at være omringet af al den uoverskuelige trafik. Chauffører dytter op, råber højt, spiller høj musik, der er fuld fart på i den Italienske hovedstad, men hvis du bare har lidt erfaring med bil eller scooterkørsel, skal du nok finde ud af det hen ad vejen, køreturene vil helt sikkert give et adrenalinkick, og selvfølgelig ville det være mest romantisk, hvis I kunne sidde to på én scooter, og det er også lovligt på nogen af scooterne, men lej hellere én scooter til hver, så I ikke kommer på kant med loven.

Se priser med mere her

3 Et absolut must, tag på romantisk restaurant!

Den ultimativt romantiske restaurant i Rom, bærer navnet The Library Romantic, på den lille fine restaurant er der absolut intet at klage over, både mad, som er forberedt af en Michelin-kok, servicen, stemningen og priserne er nøjagtigt som de skal være, her får du hvad du betaler for. Hurra for italiensk mad og romance!

4 Drømmeland

Fuldstændig klichéagtigt skal hotellet som I skal bo på, da også bare være tip top, til at betale, drømmeagtigt og uden skavanker. Det centraltliggende Hotel Fiume har en lobby udsmykket fint og eksklusivt, og indretningen på værelserne er bedårende. På hele hotellet er der fri WiFi, så hvis I medbringer en bærbar computer med, så kan I jo slutte en aften af med at se en hyggelig romantisk film.

5 Spa-dag i Rom

Når I nu alligevel har taget tid til at tage på weekendtur til Rom, hvorfor så ikke bruge noget af tiden, i ren afslapning. Det kan I gøre ved at besøge spa-stedet ”Templum Salutis” (Hammam Roma), som tilbyder adskillige behandlinger, blandt andet med grøntsagssæbe. I spaen kan du og din partner koble fuldstændig af, og hvis I søger et alternativ til sightseeing, er dette den perfekte løsning.

Buon viaggio!

Expedia
0
0

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*