Vintagebutikker i København

København er efterånden kendt for moderigtige gader og stræder, hvor der ligger den ene modebutik efter den anden. Det behøver ikke at koste en formue, at være med på beatet. Her i indlægget har vi samlet en række lækre vintagebutikker, som du kan besøge, hvis du vil gøre et moderigtigt kup.

vintagebutikker københavn

C: Becca Mchaffie on Unsplash

 

Magnolias Luksus 2ndhand

Centralt i København, på strøget finder du den lækre secondhand vintagebutik Magnolias Luksus 2ndhand. Her finder du high-end mærkevarer som Chanel, Alexander Wang, Christian Louboutin og meget mere.

Adresse: Købmagergade 5, København K

 

 The Vintage

I den nordlige del af Storkøbenhavn ligger den vintagebutikken The Vintage, der sælger ud af lækre high-end brands som Isabel Marant, Yvonne Koné, Stella McCartney, Chanel og Valentino. Butikken sælger både tøj, tasker og sko og du kan selv indlevere dit dyre mærkevare fejlkøb og få det solgt i butikken.

Adresse: Strandvejen 108, Hellerup

vintagebutikker københavn

C: Fancycrave on Unsplash

Muda Nashi

På Frederiksberg ligger den eksklusive vintagebutik Muda Nashi. Her kan du lade dig begære af lækre klæder, sko og tasker fra mærker som Day Birger et Mikkelsen, Christian Louboutin, Ganni, Isabel Marant, Iro, Lala Berlin, Malene Birger, Marc Jacobs og mange flere. Udvalget er stort og der er fokus på kvalitet. Desuden går 5 % af butikkens overskud til velgørenhed.

Adresse: Godthåbsvej 11A, Frederiksberg

 

Lula 2ndhand Luxury

I midten af København inviterer Lula 2ndhand Luxury indenfor til lækre klæder og i hyggelige omgivelser. Det dyre sortiment af tøj udskiftes ca. Hver anden måned, og derfor er det altid spændende at udforske butikkens udvalg. Velkendte designere som Stella McCartney, Marni, Chloé og Chanel pryder ofte butikkens udvalg.

Adresse: Antonigade 9, København K.

 

vintagebutikker københavn

C: Shaira Dela Peña on Unsplash

 

Trois Pommes Vintage

Lidt uden for København i Hellerup ligger den lækre vintagebutik Trois Pommes Vintage. Her finder du luksus secondhand varer i topkvalitet der løbende opdateres. Mærker som Chanel, YSL, Prada og Mulberry er nærmest fast inventar i den udsøgte butik, der også har en hyggelig indretning og atmosfære.

Adresse: Strandvejen 177, Hellerup

0
0

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*