Vinterrejser til solrige destinationer

I december, en af de mørkeste måneder på året, drømmer mange sig til varmere og lysere breddegrader. Det er dog ikke altid let at finde den rette destination, hvis man forventer sol og varme, da ikke alle rejsemål er solrige i vintermånederne. Hvad er så de bedste destinationer til vinterrejser, hvis du leder efter sol og varme?

Vi guider dig til nogle af de bedste vinterrejsemål rundt i verden, der byder på sol og varme, når det er koldt og trist vejr herhjemme.

Sydafrika

Med temperaturer omkring 25-30 grader i december og januar er Sydafrika et populært mål for en vinterrejse. Nogle steder i Sydafrika er der dog en del nedbør i vintermånederne, men vælger du at tage til blandt andet Cape Town, er her solrigt og varmt sommervejr. Udover det fantastiske klima, finder du også en masse aktiviteter og oplevelser i Sydafrika. Tag på safari og se ”The Big Five” eller oplev hvidhajer fra et undervandsbur. Sydafrika byder på oplevelser for hele familien.

sydafrika-udsigt

c: Marcelo Novais via Unsplash


Find hotel og fly, eller bestil en pakkerejse. Du kan nemt bestille din rejse til Sydafrika her!


Thailand

Denne vinterrejse kommer nok ikke som en overraskelse for mange, men faktum er, at Thailand er en af de mest solsikre destinationer til en vinterrejse. Mange rejsende vælger at tage til det sydvestlige Thailand i vintermånederne omkring Phuket, Krabi og Phi Phi øerne. Med varmende temperaturer omkring 30 grader og varmt vand er Thailand et yderst godt valg til en vinterrejse under Danmarks vintermørke måneder.

thailand-udsigt

c: Evan Krause via Unsplash


Expedia tilbyder et væld af muligheder, når det kommer til rejser. Du kan let kombinere både fly og hotel. Book din rejse til Thailand her!


Gran Canaria

Vinterrejsen kan også gå til Gran Canaria – mere præcist Puerto Rico. Her er ikke lige så stor sikkerhed for sol som i Sydafrika eller Thailand, men uanset hvad er det betydeligt varmere end hjemme i Danmark. Temperaturen her ligger på omkring 20-25 grader i dagtimerne og lidt koldere om natten. Egentlig er der varmest i juni til november, hvor det efterfølgende bliver lidt koldere. For dem som ikke trives i de thailandske hedebølger og ikke ønsker at rejse for langt væk, er Gran Canaria dog stadigvæk et besøg værd og en solrig og varm destination for din vinterrejse.


Skal vinterrejsen gå til Gran Canaria? Expedia tilbyder forskellige løsninger, hvis du ønsker at booke en rejse til Gran Canaria.


Miami

Miami er kendt for sine farverige huse, natteliv og skønne strande. Vejret er en af de primære anledninger til at folk vælger at tage vinterrejsen til Miami. Med temperaturer på omkring 25 grader og solrige omgivelser er Miami et perfekt rejsemål under de blæsende og grå vintermåneder i Danmark. Miami byder ligeldes på god mad, lækre strande og gode muligheder for shopping.

miami-strand

c: Jason Briscoe via Unsplash


Miami er en perfekt destination for vinterrejser. Måske det er noget for dig? Kombiner let fly og hotel. Book din rejse til Miami her!


 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*