Yogaretreat i Sverige

Måske du er en erfaren yogaudøver, måske du er nybegynder, eller måske udøver du yoga som træning eller hverdagshobby. Uanset hvad kan de fleste nok blive enige om, at yoga er en yderst afslappende aktivitet. Med yogas stigende popularitet i både Sverige og resten af verden, finder du et væld af yogaretreats rundt omkring i Sverige. Med et yogaretreat har du mulighed for at tage en lille mini-ferie for virkelig at slappe af i en travl og hektisk hverdag. Men hvad er et yogaretreat egentlig og hvad kan du få ud af opholdet?

Hvad er et yogaretreat?

Betegnelsen yogaretreat varierer afhængigt af, hvor du vælger at tage hen. Der findes retreats til dem der ikke er så vant til at udøve yoga, og på den anden side findes der også retreats til de mere erfarne yoga-udøvere. Når du tager på yogaretreat inkluderer det oftest et ophold med overnatning, hvor du i løbet af en dag eller flere dage udøver yoga og i nogle tilfælde også meditation.

Nogle retreats er for den mere erfarne, hvor det forventes, at du står op kl. 5 om morgenen og skifter mellem yoga og meditation i løbet af dagen. Der findes også nogle retreats, hvor du ikke har mulighed for at have kontakt med omverden under dit ophold.

stablede-sten

c: Austin Neill via Unsplash.com

Yogaretreats i Sverige

Der findes flere forskellige steder i Sverige, hvor de tilbyder yogaretreats. Anledningen til yoga-opholdet er forskellige fra person til person, men vil uden tvivl være et afslappende ophold for alle. Mange der vælger at tage på yogaretreat udøver yoga regelmæssigt og ønsker måske at fordybe sig. Andre ønsker mere et afbræk fra virkeligheden, at lære yogaens kunst og slappe af.

Forskellige yogaretreats praktiserer ofte forskellige typer yoga, så det kan være, du lærer en ny type yoga at kende på dit ophold. Du har netop mulighed for at vælge et ophold, der tilbyder den type yoga du er vant til eller udfordre dig selv med en ny type yoga, der kan lære dig nye ting og teknikker.

Du kan blandt andet tage på yogaretreat hos Ananda Mandala i Småland, Håå Retreat- og Kursuscenter også i Småland eller Shambala Gatherings et stykke vest for Stockholm. Alle retreats byder på svensk idyl og natur forenet med yogaens afslappende virkning.

yogaretreat

c: Marion Michele via Unsplash

Hvad får du ud af et yogaretreat?

Det afhænger af hvad du leder efter. Du kan se det som en helse-rejse, hvor du dagligt praktiserer yoga, og det kan ses som en afstressende rejse, hvor du ønsker at afbalancere og afkoble fra hverdagens hektiske stunder. Yogaretreats tilbydes også i forskellige standarder. De mere luksuriøse ophold og dem som er lettere og for nybegyndere. Prisen varierer naturligvis også alt efter niveauet af ydelser, du modtager på yoga-opholdet.

Vil du gerne på ferie og komme hjem helt afslappet? Så er et yogaretreat bestemt noget for dig.

 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*